Fókuszált mezoterápia és fókuszált mezoterapia lézeres besugárzással


Lézeres Mezoterápia Győrben

Mezoterápiás kezelést már nagyon sok kozmetikában, szalonban végeznek, de Meso Laser – Fókuszált mezoterápiás kezelését nagy szakértelemmel csak kevés helyen.

A Meso Laser – fókuszált mezoterápia kezelését nem szabad összetéveszteni a tű nélküli mezoterápiával, hiszen ez egy olyan mély és egyedileg kidolgozott esztétikai beavatkozás, mely a hagyományos tű nélküli mezoterápia alkalmazásával nem megvalósítható.

A kezelések azért olyan hatásosak, mert a Meso Laser készüléknek köszönhetően a lézer és az elektroporációs kezelés ötvözése eredményesebb  kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé a mélyebb szövetrétegekbe.

Nem utolsósorban a kezeléshez használt AgeAttraction ampullák, termékek hatóanyag koncentrációja rendkívül magas.

A lézeres mezoterápiás kezeléseket erre hitelesített szakemberként végzem

A lézeres mezoterápiás kezeléseket erre hitelesített szakemberként végzem

Ezeket a kezeléseket erre hitelesített szakemberként végzem, így abban is biztos lehetsz, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb kezelési eljárást fogom alkalmazni bőrödre, minden mellékhatás, kellemetlenség és fájdalom érzet nélkül.

Készülékem a Meso Laser nagy teljesítményű fókuszált elektroporációval végzi a feltöltő kezeléseket így 5-8 mm-es mélységben tudom bevinni a kiváló minőségű Age-Defense hatóanyag koncentrátumokat.

Későbbiekben részletezem, ( Hatóanyagok menüpont alatt  ), hogy milyen jelentősége van a minőségi hatóanyagoknak, egyenlőre csak annyit, hogy mivel az AgeAttraction szuperprémium kategóriába tartozó egyedülálló koncentrátumaival dolgozom végig a kezelések alatt, ezért a kezelés hatása azonnal látványos és tartós. Ez a kezelési technika jóval egyszerűbb megoldást kínál a ráncaid csökkentésére és sok más esztétikai problémára, mint sok más nem invazív arcplasztika. Rövid idő alatt is látványos és tartós eredmények érhetőek el vele, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.