Tetoválás lézeres sebgyógyítással


A TETOVÁLÓ KÉSZÜLÉK-ek között óriási különbségek vannak, az általunk használ német kétfunkciós gép garantáltan a legjobbak közé tartozik.
Az első, és talán legfontosabb  a tűt mozgató mechanika precizitása.

A komolyabb, professzionális készülékekben a tű oldalirányú rezgése teljesen kiküszöbölt, miközben a távol-keleti gépek tűire komoly oldalirányú kimozgás jellemző. Csak a precízen mozgó tűvel valósítható meg az egyletes vonalvezetés és festékbevitel. Az oldalirányú mozgás szakítja, roncsolja a bőrt, ami erős fájdalomérzettel, intenzívebb vérzéssel és sokkal hosszabb idő alatt gyógyuló sérüléssel jár.

Tű kiképzése szintén nagyban hozzájárul a munka végeredményéhez.

Az újabb jó minőségű készülékek tű helyett úgynevezett modulokkal működnek. A modulban egybeépült a tű és a tűcsúcs, ami egy egyszerű, gyors mozdulattal illeszthető a kézi egységhez. Kiképzése megakadályozza a festék és testnedvek készülékbe szivárgását, ami tökéletes higiéniát és biztonságot jelent. Az egyszerűbb készülékek nagy részénél 2-3 külön alkatrészt kell cserélni minden használat előtt, és igen bonyolult a készülék sterilizálása két munka között.
A tűt, illetve modult minden tetoválásnál cseréljük, soha nem használjuk még ugyanannak a vendégnek sem, a következő tetoválásához!!!

Amiea Linelle Two

amiea sminktetoválás logo

2 funkciós készülék
,,2 in 1,,
Tetoválás & Mezoterápia
ISO 9001 és ISO 13485 orvosi műszerekhez szükséges minősítéssel rendelkezik. 
I. Sminktetoválás funkció
Kimagaslóan hosszú élettartam
Erős motor, precíz mechanika
Alacsony zaj és rezgésszint
Kicsi és könnyű, alumínium kéziegység
Orvosi minősítés
Precíz, német technológia
A sebesség 50-140 leütés / másodperc között állítható. Erő és precizitás, mely segítségével készíthető: szájkontúr, szájsatír, szemhéj, szálas szemöldök, valamint orvosi és kisebb testtetoválás.
II. Mezoterápiás funkció
 
Mit ahogy azt a mezo-lézeres kezeléseknél is megemlítettük, a bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl.:vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.
A meso-vytal kezeléseknél a készülékhez csatlakoztatható kézi egység alkalmas a dermarollerhez és dermapenhez hasonlóan, de annál sokkal kíméletesebben bejuttatni a hatóanyagokat, ezáltal a bőrhibák javítására rendkívül alkalmas.( pigmentáció, hegek, bőrfrissítés, kollagén indukció )
FESTÉKEK, melyeket használunk:
A tetováláshoz használt pigmentek minősége is nagyon fontos ahhoz, hogy szép tartós munkákat készíthessünk.
Ellenőrzött minőségű festékkel dolgozunk, amiben bizonyítottan nincsenek egészségre káros, allergén, vagy rákkeltő anyagok.
Permanent Solution Plus festékek 

Permanent Solution Plus festékek (PS+)Kiváló minőségű, német gyártmányú, a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelő, biztonságos pigmentek. Használatuk biztonságos, bizonyítottan nem tartalmaznak mérgező, rákkeltő, vagy allergizáló összetevőket. A Permanent Solution Plus pigmentek az EU-ban, független laboratórium – a Dermatest – által végzett bőrgyógyászati tesztek során mindig a kiváló minősítést kapják. Biztonságos használat, maximális színintenzitás, maximális stabilitás, könnyen veszi fel a bőr, számos gyönyörű színárnyalat, kiváló fedőképesség a jellemzőjük.Amiea festékek

Amiea festékekMagas pigment tartalmú, német gyártmányú, a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelő pigmentek. Kiváló minőségűek, használatuk teljesen biztonságos, nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros összetevőt.


 

Amiea Organikus festékek

Amiea Organikus festékekAz Amiea első organikus mikropigmentációs festékei, már teljes mértékben vas-oxid mentesek. A termékek megalkotásában orvosok, egészségügyi szakértők, vegyészek és persze a felhasználók is részt vettek, hogy tényleg a legmagasabb igényeket kielégítő, kiváló minőségű, biztonságos festékek készülhessenek el.
A termék organikus megnevezése nem azt jelenti, hogy csak természetes összetevőkből áll, hanem kizárólag a pigmentek kémiai felépítésére utal.


Goldeneye Hydro Organic

Goldeneye Hydro OrganicOrganikus, hidrofil összetételű és alkoholmentes termék. A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően a festék részecskéinek mérete sokkal kisebb, állaga sokkal folyékonyabb lesz, viszont a pigmentek koncentrációja nagyon magas marad. A pigmentek bőrben maradásának aránya ezáltal számottevően megnő.


 

Goldeneye sminktetováló festékek 

Goldeneye sminktetováló festékek 2 mlA Goldeneye pigmentek előnyei
+ Használata teljesen biztonságos, nem tartalmaz semmilyen egészségre káros összetevőt.
+ Konzisztenciájának köszönhetően könnyen veszi fel a bőr.
+ Magas pigment tartalmának köszönhetően kiváló fedőképességű és használata gazdaságos.
+ Tartós, stabilan viselkedik a bőrben, a színváltozás és pigment kiesés mértéke minimális.
+ Egyszerű színválasztás, a színeket nem szükséges keverni, felhasználásra készen kínáljuk őket.
+ A pigmentek nem száradnak ki.
+ A színek könnyedén javíthatóak, vagy erősíthetőek, akár évek múltán is.
+ Gazdaságos és könnyen kezelhető 3 ml-es, visszazárható kiszerelésben.
+ Megfelel a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelményeknek is.


 

Goldeneye Pigment Plus festékek 3 mlGoldeneye Pigment Plus festékek 

A Goldeneye pigmentek magas pigment tartalmuknak köszönhetően kiváló fedőképességűek, stabilan bennmaradnak a bőrben, emiatt használatuk gazdaságos. Ezen felül használatuk teljesen biztonságos, mert nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros összetevőt. Konzisztenciájának köszönhetően könnyen veszi fel a bőr.


13939573_1038323176253809_5971235701730825028_nNÉHÁNY INFORMÁCIÓ:


  • Minden vendégnek ajándék lézeres seb és heggyógyítást ajándékozunk, a mielőbbi és szép gyógyulásért.
  • Kizárólag bejelentkezésre, előzetes konzultáció után lehetséges időpont kérés!
  • Régi, kifakult, színét vesztett, kiszürkült, elrontott tetoválások korrigálását is vállaljuk, amennyiben az kivitelezhető.
  • a képanyagot és a frissebb informácókat, aktuális kedvezményeket a Tetoválás lézeres sebgyógyítással csoportnál, vagy a Lézeres fókuszált mezoterapia Győrben facebook címen is megtaláláhatod.
  • Oklevemet Budapesten a Magyarországi Német érdekeltségű Baalbek stúdióban, magasan kvalifikált szakemberektől szereztem.