Hatóanyagok


FONTOS!

Az AgeAttraction magas koncentrációjú hatóanyagok mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, nem tartalmaznak: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.

Miért helyezz hangsúlyt az alapos és minőségi bőrtisztításra?

  • mert egy minőségi lemosóval történő alapos tisztítással már rengeteget tettél az öregedési folyamat lassításáért,
  • mert egy minőségi lemosó nem szárít, és már a lemosás során képes hidratálni a bőrödet,
  • mert egy alapos tisztítás után a kozmetikumok bejuttatása is intenzívebb, így nem pazarolod a felvitt hatóanyagokat kizárólag a felszínre, ahol úgyis lekopnának pár nap alatt, hanem esélyt adsz arra, hogy mélyebbre juthassanak és mélyen fejthessék ki hosszú távú ránctalanító hatásukat.

Tisztító és peeling családunkat mesterkozmetikusok, orvosok is használják kezeléseik előkészítésére.

Használd te is, minden nap!

Hatóanyag ampullák a maximális eredményért

Az innovatív hatóanyag ampullák kis molekula méretnek köszönhetően nagyon jó felszívódó képességgel rendelkeznek, és nagyon magas koncentrációban tartalmazzák az egyébként is erőteljes Anti-aging hatóanyagokat. Fontos, hogy az Age Attraction összes többi termékéhez hasonlóan nem tartalmaznak tartósítószert, adalékanyagokat és a bőr számára a lehető legoptimálisabb koncentrációban vannak gyártva.

Mélyhidratálás és extra ápolás

Miben különbözik egy mélyhidratáló az átlagos hidratálóktól?

Az Age Attraction mélyen felszívódó hidratálóiban, kizárólag a legjobb minőséget képviselő összetevők találhatóak meg magas koncentrációban.

A válogatott összetevőkből álló hidratáló komplexeink lassítják bőröd öregedési folyamatait, mélyen ápolnak, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és a kollagén termelődésére ható stimuláló hatóanyagokkal látják el bőrödet a nap 24 órájában.

Mik azok a szuperkoncentrátumok?

A szuperkoncentrátumok, mint a nevük is mutatja rendkívül nagy hatóanyag tartalommal bíró koncentrátumok, a szérumokat jócskán meghaladó hatékonysággal. Közös jellemzőjük, hogy mindegyikben nagy mennyiségben megtalálható a triplex hyaluronsav és kivétel mindegyik intenzív hatást gyakorol az adott probléma megoldására.

Különleges termékek hajra, bőrre.

Az Age Attraction igen sok figyelmet fordít a hatékony kiegészítő termékek fejlesztésére és gyártására is. Ezeknél a termékeknél nem a gyors, azonnali hatás a legfontosabb, hanem az hogy használatuk előnyös hatással legyen a szervezetben, bőrben, hajban zajló alapfolyamatokra.

Kiemelkedő képviselőik:

  • Vitaminokkal dúsított terápiás olaj koncentrátumok, egyedülálló illat kompozícióval, mély tápláló hatással. Masszázsolajokba, masszázskrémekbe, arcra, testre egyaránt használhatóak. Önmagukban a terhesség időszakában alkalmasak a növekedő pocak és a mell érzékeny bőrének különleges ápolására is, hiszen ez időszakban igen fontos a bőr rugalmasságának támogatása.
  • Hair Booster – egy hajkezelő szuperkoncentrátum, mely rendkívül nagy koncentrációban tartalmazza az egyébként is erőteljes összetevőket. Kifejezetten hajhullásra és a haj növekedésének gyorsítására ajánljuk.