Hajas fejbőr és arckezelés mezoterapiával, dermaroller, dermapenek


 

 

A célzott mezoterápiás protokoll kezelés menete:

 

 1. Smink eltávolítás és vizes bázisú hatóanyagok felszívódását javító mélytisztítás: PURE FACE HABBAL (1x vagy 2x)
 2. Alapos vizes törlővel történő áttörlés
 3. Kémiai peeling felkenése: BETA HYDROXY 6 vagy 12%. Hatóidő: 3-8 perc ebből géppel való bedolgozás 1-3 perc. (Elektroporáció használata itt: 50%-on!)
 4. Alapos vizes törlővel történő áttörlés
 5. Hatóanyag előkészítés: SZUPERKONCENTRÁTUMOK és AMPULLÁK
 6. Méregtelenítés: 1 ml GLUTATHION ampulla belenyomkodása
 7. Elektroporációs hatóanyag bedolgozás: arc esetében 5 szektort különböztetünk meg. Egyenként 5-6 percig kezeljük ezeket a szektorokat. A hatóanyag koktélt, és a szuperkoncentrátumokat folyamatosan és cseppekben adagoljuk, de csak abba a szektorba ahol éppen dolgozunk.
 8. Alapos vizes lemosás főleg a hajtöveknél, majd száraz törlővel történő áttörlés
 9. Záró maszk alapos benyomkodása: 1 pumpányi MIRACLE MASK + 1-2 pumpányi YOUNGERNIZER vagy MYSTIC FRUITS
 10. Fényvédelem: optikailag fiatalító hatású WonderPearls gyöngypúder

A mezoterapiás kezelések célja: ránctalanítás, erőteljes tömörítés, feszesítés, pigment halványítás, revitalizálás, öregedési folyamatok hosszú távú lassítása.

A fókuszált mezoterápiás kezelések heti szinten akár 2x 3x is elvégezhetőek, de alkalmazhatjuk kúraszerűen, heteken keresztül hosszú távon is a kezeléseket.

Ajánlott 10 napon -2 héten belüli kúraszerű alkalmazás, ( 5 x 10 x ) kúra után pedig 6 hetente, kéthavonta egy -egy emlékeztető kezelés, amit évente ismételni lehet.

 

Kiegészitő eljárások a mezoterapában:

 

Dermaroller - Lézeres Mezoterápia Stúdió GyőrDermaroller

 • Hámréteg felső rétegének tömörödése
 • regenerálódik a felső hámszövet

Penetráció:

 • segiti a hatóanyagok mélyebbre jutását
 • javul a microcirculacios és collagénindukcios folyamat.

Gyulladások csökkentése

 • a megfelelő hatóanyagok mélyebbre bejuttatásával csökkennek a bőr gyulladásos folyamatai így eredményesen használható érzékeny, irritált, rosaceas ,acnés, pattanásos bőr javításra.
 • hatóanyagok maximalis hasznosulása a micro sérüléseken

Eredményessége
Regenerál, az elért tömörebb bőrszövet miatt a lifting kezelések is eredményesebbek. Főleg a felső hámszövetben látható javulás.

Dermapen - Lézeres Mezoterápia Stúdió Győr

Dermapen

A dermaroller újabb változata. Ez egy kis készülék melynek végén apró tűs henger van, mélység és sebesség állítás is lehetséges rajta. Előnye a manuális hengerrel szemben, hogy kisebb területeket is lehet kezelni így a szemkörnyék kezelése és lokális bőrhibák javítására kiváló megoldás.

Mind a dermaroller és a mezopen minden vendégnek a sajátja a fertőzés elkerülése miatt. Mint egészségügyben végzett kozmetikus különös gondot fordítok a sterilitásra és higéniára.

 

Elektroporacios dermapen

Ujdonságnak számit az elktoporacios dermapen, mely eszköz a mezoterapia és dermapen ötvözete. Ez az eszkőz alkalmas egyik legujabb serum, az őssejtes NCTF bevitelére. Eről az anyagról bövebben a hatóanyagok menüpont alatt olvashatnak.

 

 

 

Hajkezelések

A tű nélküli és a microtüs mezoterápiás hajkezeléseknél a kővetkező anyagok alkalazhatók:

Hair Booster - Lézeres Mezoterápia Stúdió Győr

1. Hair Boster, ami magas koncentrációban tartalmaz:

 • H vitamint ( biotin a hajat  erősebbé fényesebbé teszi )
 • F,E,Provitamin B és koffein összetétele hatékony kezelési formát biztosít

 

 

 

 

2.Hair vitalizer

A hajas fejbőr kezeléseket ezentúl a  professzionális kezelésekhez kifejlesztett hajnövesztő szérummal is végezzük.
Ezt az újdonságot a haj és a szemöldök területén a mikrotűs és mezoterapiás eljárásokhoz fejlesztették ki. A kezelés az alvó hajhagymákat stimulálja és újra működésbe hozza, hogy azok keratint termeljenek és hajszálakat növesszenek.
A kúraszerűen ajánlott kezelés már az első néhány alkalom után hozhat látványos eredményt, amennyiben a szőrtüszők nem elhaltak, csak szunnyadó állapotban vannak.
Kinek ajánlott ez a kezelés?
Férfiak és nők számára egyaránt hatékony és hasznos kezelés lehet, ha részleges (és nem végleges) a kopaszodás vagy hajritkulás.
Ajánlott vékony és gyenge szálú hajra, illetve hajhullás és korpás fejbőr esetén is.
A tökéletes összetevők regenerálják a haj gyökerét és aktiválják az alvó hajhagymákat:
PANTONÉN ápolja a fejbőrt és nyugtató hatású. A HIALURONSAV felgyorsítja a sejtek regenerálódását és tárolja a nedvességet.
CAPILIA LONGA, KURKUMA kivonat, az inaktív szőrtüszők aktiválására.
Nem érhető el leírás a fényképhez.Mikor beszélünk hajhullásról, mikor szükséges jobban odafigyelni rá, mit tehetünk ellene?

Ha 100 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról beszélünk. A hajhullás lehet foltos és szétszórt. H a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul, az maradandó kopaszsághoz vezet. Azonban ha a hajszemölcs megmarad, akkor átmeneti kopaszság alakul ki, melyet mezoterápiával eredményesen lehet kezelni.

A hajkezelés célja, hogy a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódását serkentsük, és segítsük  a keratinképzést a hajas fejbőrön, valamint annak anyagcseréjét fokozzuk, hidratáljuk.
Így a kezelés során bejutnak a hajgyökerekhez azok a növekedési faktorok, vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, minden ami a haj növekedéséhez, táplálásához, regenerálódásához szükséges.

Mikor ajánlott a mezoterápiás hajkezelés?

 • Hajhullás ellen
 • Hajritkulás elkezdődésekor
 • Hajnövekedés elősegítésére
 • Hajszál vastagodása érdekében
 • Haj dúsítására
 • Haj regenerálásra (pl. festett, igénybe vett, dauerolt haj esetén)
 • Haj erősítésére,vékony szálú,töredezett hajnál,
 • Korpa és szebhorrea megszüntetésére
 • Hajfelvarrás utáni fejbőr gyógyítására

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló, a hajas fejbőr is, így külsőleg és szájon át sem lehet bejuttatni elég mennyiségű hatóanyagot ahhoz, hogy ezek a kúrák eredményesek legyenek. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, a samponok pedig csak pár percig maradnak a fejbőrön, mivel lemossuk.

A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha minnél mélyebbre juttatjuk be a hatóanyagokat.

Ha az erre alkalmas tű nélküli mezoterápiás készülékkel, vagy microtűs eljárással történik a kezelés akkor a bőrben szinte maximális lesz a hatóanyagok koncentrációja.Hajhullás ellen - lézeres mezoterápia stúdió győr